Gegevensupdates voor AlbumV10

Na aankoop wil je de catalogus ook de volgende jaren up-to-date houden.
Daarom bieden wij jaarlijks - vrijblijvend - gegevensupdates aan, inclusief scans.
Deze updates actualiseren eveneens de marktprijzen van de uitgiften in de catalogus.
Marktprijzen halen wij vooral uit de resultaten van openbare veilingen. Zo heb je een idee van de realistische waarde van de uitgiften.
Het download bestand bevat een gedetailleerde installatieprocedure.

• Gegevensupdate 2022

Gegevensupdate 2022

Informatie over 115 waarden uit de periode 31 augustus 2020 tot en met 14 juni 2021, update marktprijzen.

• Gegevensupdate 2021

Gegevensupdate 2021

Informatie over 78 waarden uit de periode 17 juni 2019 tot en met 15 juni 2020, update marktprijzen.

Geen producten gevonden